Enjoy Hosting

Enjoy Hosting is in juni 2008 begonnen met het aanbieden van haar webhostingdiensten aan hoofdzakelijk particuliere klanten. Sinds Maart 2009 is Enjoy Hosting officieel wederverkoper van de producten van AVG Technologies, voormalig "Grisoft". Wij bieden betaalbare hosting en is bovendien door het gebruik van een beheerpaneel, DirectAdmin genaamd, zeer gemakkelijk in gebruik.

Enjoy Hosting kan zijn webhosting pakketten en domeinen tegen voordelige prijzen aanbieden. Hoe? Simpel. Wij maken zelf geen websites, dat doet u zelf of laat u doen. Wij bieden u vervolgens de mogelijkheid om uw website op het internet te plaatsen met een domeinnaam, e- mailadres(-sen) en aanvullende opties. Zie hiervoor het kopje "Hosting & Services" boven in het menu.

Om zo voordelig mogelijk te kunnen zijn bieden we de klant veel handreikingen in de vorm van informatie. Zo vind u in het rechtermenu onder het kopje "Hoe kan ik" veel extra informatie over hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw DirectAdmin beheerpaneel, zelf een extra e-mailadres aanvraagd, domeinnaamwijzigingen doorgeeft etcetera. Wij zijn continu bezig deze lijst aan te vullen! En komt u er desondanks nog niet uit? Dan helpen we u uiteraard graag op weg via ons contactformulier.